Jos olet kyllästynyt siihen, etteivät myyntisivusi, mainoksesi ja sähköpostisi saa ihmisiä ostamaan, sinun kannattaa oppia viestimään niin, että muutkin ihmiset näkevät tuotteesi loistavuuden!

Näin muutat sisältösi asiakasmagneeteiksi & tykkäykset ja kävijät ostajiksi

Saat mm. testatun 10 kohdan myyntisivukaavan ja muita myyvän kirjoittamisen menetelmiä!

Nyt voit ilmoittautua tulevan ”Myyvän sisällön salat” -koulutuksen ennakkonäytökseen, jossa pääset näkemään koulutuksen ilmaiseksi ennen muita. Ennakkonäytös pidetään 18.11., ja voit osallistua siihen netin välityksellä mistä tahansa. Saat lähetyksen aikana meiltä myös vastauksia kysymyksiisi myyvästä kirjoittamisesta, joten varaa paikkasi maksutta ja tule mukaan tästä:

Maksuton ennakkonäytös järjestetään ainoastaan 18.11., joten jos haluat mukaan, ilmoittaudu nyt

Mitä tulet oivaltamaan tässä ytimekkäässä 1h 45min kestävässä nettikoulutuksessa:

01

10 elementtiä, jotka sinun kannattaa pistää myyntisivullesi (ja missä järjestyksessä), joista jokainen kasvattaa myyntiäsi

02

Esimerkkejä siitä, miten ihan vain tekstiä muokkaamalla copywriterit moninkertaistavat myynnin määrän (ilman, että mainosbudjettia tarvitsee kasvattaa yhtään)

03

4 myynnin pysäyttävää kämmiä, joita saatat tehdä kun kerrot tai kirjoitat tuotteestasi

Ja näiden lisäksi...

Miten kirjoitetaan hyviä otsikoita? Miten erottua markkinoilla? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin saat vastauksen, kun ilmoittaudut maksutta mukaan nyt!

Valitse aika ja varaa paikkasi:

Yhteistyössä Digivallankumouksen kanssa:

Oppaasi myyvään kirjoittamiseen, Suomen kokenein suora-copywritingin mestari

Juho Tunkelo, Direct Response Copywriter

Koulutustilaisuuden asiantuntijana on Suomen kokenein ammattimainen suora-copyn kirjoittaja, Juho Tunkelo, jolla on yli 15 vuoden kokemus tältä alalta, sekä Suomessa että kansainvälisellä tasolla.


Hän on erikoistunut nimenomaan suora-copyyn, eli sellaiseen markkinointiin, joka suoraan tuottaa mitattavia tuloksia - enemmän liidejä, asiakkaita ja toistuvia ostoja.


Juho on auttanut lukuisia Suomen tunnetuimpia digiyrittäjiä ja kansainvälisestikin merkittäviä nimiä tekemään kovaa tulosta ja sen jälkeen edelleen parantamaan niitä. Jos näet erityisen suuria menestystarinoita suomalaisessa nettimarkkinoinnissa, on suuri todennäköisyys, että Juholla on ollut näppinsä mukana menestystä tekemässä.


Nyt Juho näyttää, miten sinäkin voit saada myyntikäyräsi nousuun samojen menetelmien avulla.


Valitse aika ja varaa paikkasi maksutta:

© Digivallankumous | Tietosuojaseloste

>